На едро

За поръчки на едро или повече информация обърнете се към АР-81 на фирмният уебсайт ar81.com или директно на телефон и имейл:

Независимо дали сте малък или голям магазин, железария, борса или стройтелна фирма, не се колебайте и се свържете с нас! Ще ви предоставим невероятен асортимент от продукти за българския пазар.

Партньори

АР-81 работи в близко сътрудничество с DULUX България, както и с МастерХаус, Уницем, Боро, Ташев-Галвинг, и други от най-големите магазини за строителство в София и страната. В продължение на вече повече от 15 години работим с нашите колеги и партньори в страната и се стараем да осигурим достъп на всеки до най-качестените продукти!

Станете наши партньори сега и осигурете на вашия бизнес най-качествените и иновативни решения на пазара. Свържете се с нас още сега!

 

инструменти за отсичане линомат, бояджийски инструментичетки за отсичане, бояджийска четка за отсичанеar81 Ltd - official representor of ProDec - Rodo for the Balkansbrushmaster България, Flocks Bulgaria, Flocks България, тампони за боядисване